PC

U čast 2 decenije postojanja, de_dust2 mapa izrađena u Unreal 4 endžinu

Counter-Strike, čuveni serijal na kojem su odrastale generacije igrača, sada obeležava čitavih 20 godina postojanja sa izuzetno bogatom istorijom iza sebe.

Sve igre u ovom serijalu su imale jednu prepoznatljivu odliku, mapu de_dust2. Pustinsko okruženje i svakome omiljenje pozicije se kroz sve ove godine menjalo samo vizuelno, dok je draž ostala ista.

Sada, za godišnjicu postojanja, Valve je rešio da de_dust 2 mapu u CS:GO izradi u retro stilu, kako bi se igrači prisetili samih početaka, ali nama je dosta više pažnje privuklo jedno daleko modernije izdanje ove mape.

U pitanju je kreacija de_dust 2 mape u modernom Unreal 4 endžinu, iza koje stoji umetnik Wiktor Ohman. Njegova glavna motivacija za ovako nešto je lepo sećanje na igranje sa ortacima, kao i želja da se napravi nešto novo.

On nije kreirao čitavu mapu, već samo njen deo, ali je to podjednako impresivno, i mi smo prosto oduševljeni

Kako mapa predivno izgleda, kao i sam proces njene izrade, možete pogledati u videu ispod

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top