PC

Riot sprema gomilu iznenađenja povodom 10 godina postojanja League of Legends

Kroz niz uspona i padova, ogromnu popularnost, pregršt dodataka i turnira koji su privukli veliku pažnju čitavog sveta, MOBA igra studija Riot Games – League of Legends – obeležava čitavu deceniju postojanja.

Naravno, ovo samo po sebi predstavlja veliko dostignuće za samu igru, ali i za Riot koji sprema velika iznenađenja za sve igrače.

O budućnosti igre, novinama u Teamfight Tactics, i prisećanja na dugi put, Riot će govoriti čitavog 15. oktobra sa čitavim danom strima, a naravno ima i turnira.

Strim će početi u 19h časova po našem vremenu i trajaće negde do sitnih sati, a verujemo da je Riot spremio i neka iznenađenja za verne igrače i fanove povodom jubileja.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top