PC

Stellaris dobija novu veliku ekspanziju

Nova ekspanzija je na pomolu za 4X strategiju Stellaris i sada već saznajemo prve detalje o sadržaju koji ona nosi.

Nazvana Federations, ekspanzija sa sobom donosi čak 18 različitih priča o poreklu karaktera sa kojima ćemo se susretati tokom igranja. Fokus ovde će pre svega biti na diplomatiji, pošto je Paradox Interactive objavio da će taj aspekt igre dodatno proširiti i obogatiti novim mehanikama.

Jedna od zanimljivijih je svakako ta da možete osnovati uniju zvanu Galactic Community u kojoj članovi mogu biti sve komšije koje se nalaze u galaksiji, ako to žele naravno. U ovoj uniji ćete moći da stičete još moći i produbljujete saradnju sa saveznicima, ili možete sve upropastiti. Kada sve krene naopako, imaćete opciju da u potpunosti uništite svoju planetu.

Tačan datum izlaska Federations ekspanzije trenutno nije poznat, ali su zato igrači već dobili besplatni paket koji donosi novu vrstu, zvanu Lithoids koja umesto hrane koristi minerale i time dodatno produbljuje menadžment resursima kod igrača.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top