PC

Završen Awesome Games Done Quick 2020, prikupljeno preko 3,13 miliona dolara za prevenciju raka

Još jedno godišnje takmičenje u brzom prelaženju igara sa ciljem prikupljanja novca u humanitarne svrhe, zvano Awesome Games Done Quick, je privedeno kraju i ponovo je oboren rekord po pitanju sakupljene sume u odnosu na prethodne godine.

Na ovogodišnjem AGDQ je sakupljan novac za organizaciju koja se zalaže za prevenciju nastanka karcinoma i kroz 54.000 donacija je sakupljeno oko 3,13 miliona dolara, što je stvarno značajan novac u divno je videti da zainteresovanost raste sa svakim događajem.

Ukupna suma koja je prikupljena kroz ovaj događaj koji se održava od 2010. godine je preko 22 miliona dolara, koji su otišli raznim organizacijama i pomogli su mnogima u nevolji.

Imali smo prilike da valjano uživamo u majstorijama brojnih speedrunera, a naredni događaj ove vrste nam stiže krajem juna kao Summer Games Done Quick, gde se takođe prikuplja novac, samo za drugu dobrotvornu organizaciju.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top