PC

Valve će na GDC-u prikazati finalnu verziju kontorolera kao i svoj VR

Konferencija GDC upravo je postala još zanimljivija posle najave kompanije Valve da na njoj prikaže svoj novi hardver.

Po rečima direktno iz te kompanije, na GDC-u će biti predstavljeni  Steam Machine sa poslednjom i finalnom verzijom Steam kontrolera, nova kako je nazivaju – oprema za dnevne sobe i novi, još uvek nenajavljeni VR sistem.

Do sada se Valve-ov upliv u VR vode svodio se na povremeni prikaz raznih prototipova VR tehnike za uži krug ljudi i mali izlet u finansiranju Oculus VR-a pre nego što je kompanija Oculus Rift otišla pod okrilje Facebook-a.

Valve traži razvojne studije koji bi se pozabavili izradom softvera za VR i isti se mogu prijaviti na ovom sajtu, a mi ćemo svakako imati više informacija o ovome posle GDC-a.

Što se tiče Steam kontrolera, o njemu smo već pisali nebrojano puta, videli nekoliko prototip varijanti i zaista jedva čekamo da vidimo kako će izgledati finalni dizajn. Ostaje nam da sačekamo sledeću nedelju i vidimo da li će Valve zaista i pokazati sve ovo što je najavljeno. GDC se održava od 2. do 6. marta.

Izvor – KlanRUR

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top