Vesti

Super Mario Maker hakaton u Facebooku

super mario maker

Kao proslava lansiranja Super Mario Maker igre, Nintendo će organizovati hakaton takmičenje u Facebook kompaniji u Menlo Parku u Kaliforniji i to 28. i 29. jula.

Facebook zaposleni su jedini koji će moći da učestvuju, baš kao što je bio slučaj i do sada sa ovim hakatonima, a dizajneri će prikazivati svoje kreirane nivoe sudijama iz Facebooka i Nintenda, koji će potom odabrati pobednike i objaviti njihove nivoe u isto vreme kada i igra bude lansirana, 11. septembra.

Naravno, video materijal koji prati ovaj hakaton pojaviće se već nekoliko dana nakon završetka takmičenja.

Ujedno, u dodatnoj vesti, Nintendo je ugasio svoj servis TVii i već 11. avgusta ga korisnici više neće moći koristiti. Servis koji je omogućavao korisnicima WiiU da crtaju, pišu i komentarišu serije i televizijski program koristeći ekran i WiiU kontroler, izgleda nije naišao na veliku popularnost, a u Evropi nikada nije ni bio lansiran, nakon više odlaganja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top