PC

Omikron: Nomad Soul besplatan u čast Dejvida Bouvija

Kao što verovatno znate, muzički svet je nedavno potresla vest u smrti legendarnog Dejvida Bouvija. Escentrični britanski muzičar i umetnik je ostavio neizbrisiv trag u rok muzici, stalnim inovacijama u svojim nastupima. Nažalost, rak od koga je bolovao više od godinu dana je okončao put Zigija zvezdane prašine.

Bouvijeva zaostavština je velika, između ostalog je sadržala i jednu video igru, ništa manje ekscentričnu od njega samog. Omikron: Nomad Souls, igra studija Quantic Dream (Fahrenheit, Heavy Rain), bila je mešavina brojnih žanrova, od logičke do borilačke igre. U igri ste u nekoliko scena sretali likove kojima je lik i glas pozajmljivao Dejvid Bouvi, soundtrack je sadržao nekoliko njegovih numera, a čak je i sam učestvovao u dizajniranju igre i pisanju scenarija. Nažalost, igra nikada nije dobila planirani nastavak.

Square Enix, izdavač igre, odlučio je da oda počast slavnom umetniku i ponudi igru besplatno PC igračima do 22. januara. Potrebno je da odete na njihov online shop odakle ćete za 0.00 evra ”kupiti” igru čime dobijate Steam ključ. Za svaki slučaj nemojte čekati poslednji dan jer je velika šansa da izdavaču ponestane kodova do tada.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top