Vesti

Dark Souls 3 speedrun traje svega dva sata

Dark Souls 3 je najveća igra u serijalu, epska i brutalno teška avantura koju možete igrati pedesetak sati i da ne vidite sve što ima da ponudi. Ili ste nindža i kompletirate je za manje od dva sata. Naime, igra je još od 24. marta dostupna u Japanu, gde su igrači već toliko savladali nove zone i gameplay da su počeli da se takmiče u brzinskom prelaženju igre.

Jung Ho Min je uspeo da pređe igru za jedan sat, 42 minuta i 10 sekundi, obarajući pritom sopstveni rekord od sat vremena i 56 minuta. A ovo je tek početak i sigurno ćemo viđati još brže prolaze kroz igru i možda slične poduhvate kao prelazak Dark Souls 2 za dvadeset minuta. Jungov poduhvat možete pogledati u nastavku. Naravno, nema potrebe da posebno napominjemo da će vam video spoilovati gotovo celu igru.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top