PlayStation 4

Square Enix sprema nove količine Final Fantasy 15 kolekcionarskih izdanja

Nedavno najavljeno kolekcionarsko izdanje Final Fantsy XV (na slici) izazvalo je jako veliko interesovanje ljubitelja serijala da je rasprodato svih 30 hiljada primeraka u toku jednog dana i pored činjenice da isto košta gotovo 300 evra. Ovako velika potražnja je iznenadila i izdavača igre Square Enix koji su odlučili da proizvedu još primeraka.

Ova najava dolazi putem njihove zvanične Twitter strane gde su takođe napomenuli da postoji šansa da ovi novi primerci ne stignu do svojih kupaca na dan izlaska, 30. septembra. Kako je navedeno u objavi, do kašnjenja dostave, ukoliko ga uopšte bude bilo, doći će zbog faktora na koje nije moguće uticati. Uskoro bi trebalo da otkriju i kako naročiti nove količine ovog luksuznog paketa u kome pored igre u metalnoj kutiji dolazi i knjiga u tvrdom povezu i Play Arts Kai figura jednog od likova Noctis.

U međuvremenu, određen broj ovih izdanja se pojavio kod eBay preprodavaca po više nego dvostrukoj ceni – neki od njih traže i do 700 dolara. Ali, kao što kažu, za neke kolekcionare ne postoji previsoka cena.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top