PC

Sve Witcher igre na velikom popustu pred izlazak ekspanzije

Nedavno smo saznali da će se Witcher 3 završiti 31. maja izlaskom druge i poslednje ekspanzije Blood and Wine. Ali, nismo svi stigli da nabavimo i odigramo dosadašnje igre u ovom epskom serijalu. Ukoliko ste i vi propustili da nabavite neki od delova sage o Vešcu iz Rivije, sada je sjajna prilika jer CD Projekt-ova prodavnica GoG.com ima sve igre iz serijala na velikom popustu.

Tako je osnovni Witcher 3 dostupan za 22 evra prva ekspanzija Hearts of Stone je 7.8 dok je samo tokom ove akcije pretprodajna cena za Blood and Wine 15.6 evra. Prethodne dve igre možete nabaviti za 1.3 evra za prvu, odnosno 2.6 evra za drugu igru, dok je digitalna društvena igra The Witcher Adventure Game svega 1.3 evra. Kao što je to praksa kod GoG-a, igre koje kupite kod njih su DRM-free i ne zahtevaju dodatne aktivacije niti morate biti online da biste ih igrali, a uz svaku dolaze i sitnice – od wallpapera i avatara do čitavih soundtracka, stripova i mini dokumentaraca o razvoju igre. Igre možete kupiti putem ovog linka.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top