PC

Najbolji speedrun kroz DOOM traje samo 101 minut

Ukoliko ste gledali naše prve utiske iz novog DOOM-a, setićete se da smo pomenuli da kampanja u igri uopšte nije kratka, štaviše da može da potraje do 15 sati. Međutim, neki igrači već uspevaju da brzinski kompletiraju istu i trenutni rekord je munjevitih 101 minut.

Nosilac ovog rekorda je DraQu koji je i u sličnoj igri Devil Daggers bio na vrhu top liste najboljih igrača. Kako sam kaže, igrači konstantno nalaze nove načine da ubrzaju svoje ponovne prolaske kroz DOOM i veruje da će do kraja ovog meseca uspeti da spusti svoj rekord za nekoliko minuta. Njegova tajna je u Gauss Gun koji se dobija nešto kasnije u kampanji a omogućava igraču da se lansira kao da radi rocket jump. Inače ovaj prolaz je na Nightmare težini, drugom najtežem modu igre.

Pogledajte ceo prolaz kroz igru u nastavku. Nadamo se da ne moramo da napominjemo da uključuje spoilere za sve zone iz igre.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top