PC

Syberia 3 izlazi u decembru

Posle četiri godine od originalne najave, Microids je otkrio da Syberia 3 izlazi ove godine i to 1. decembra.

Ponovo ćemo biti u ulozi Kejt Voker koja će se pridužiti nomadima Youkol iz prethodne igre u avanturi za koju autori tvrde da će biti do sada najopasnija ali i srceparajuća. Ovo je prva igra u serijalu koja će biti potpuno 3D, na igri naravno radi legendarni Benoa Sokal dok je za muziku zadužen Inon Zur čije smo partiture mogli da čujemo u Syberia 2 ali i u Dragon Age i Prince of Persia igrama.

Više informacija o igri možete naći na njenoj Steam strani, a ako je suditi po dosadašnjim igrama, spremite i maramice kada bude izašla.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top