PC

Novi snimak iz Deus Ex: Mankind Divided i najava Breach moda

Square Enix je objavio 17-minutni gameplay snimak iz Deus Ex: Mankind Divided u kome je prikazan Prag. Ovaj grad je veliki hub iz koga ćete dalje istraživati svet igre, gusto naseljena lokacija na kojoj ćete sretati nove likove, preuzimati sporedne zadatke ili prosto upijati atmosferu.

Prikazani demo je iz perioda nakon terorističkog napada koji je zahvatio i Adama Džensena i poremetio mu augmentacije (eto dobrog objašnjenja za levelovanje od nule!). S obzirom da je u neku ruku obogaljen, Adam će morati da u podzemlju grada pronađe Vaclava Kolera, specijalistu za augmentacije.

Sem glavne kampanje u igri za koju očekujemo da ćemo moći da je odigramo više puta, najavljen je i arkadni mod Breach. U ovom delu igre bićemo u ulozi Rippera, hakera koji se bavi upadima u najbolje čuvane sisteme i prodajom tako ”nabavljenih” informacija.

Ovi nivoi su pandan VR misijama iz Metal Gear serijala, jer ćete prolaziti kroz računarske sisteme i boriti se protiv antivirusa u formi humanoida. Nivoi će biti prave glavolomke sa velikim brojem izazova i bonus zadataka koje ćete otključavati igranjem, a biće prisutne i tabele sa najboljim rezultatima.

Deus Ex: Mankind Divided izlazi 23. avgusta za PC i konzole.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top