PC

Legendarni Disney platformeri na GOG-u

Hakuna matata, trio starih dobrih Disney igara je po prvi put dostupan digitalno!

Disney je udružio snage sa prodavnicom GOG.com i u prodaju su vratili svoje legendarne platformske igre Aladdin, Lion King i Jungle Book. Igre su prošle tipičan GOG tretman i adaptirane su da rade na modernim sistemima, ali izgledaju i zvuče upravo onako kako ih se sećamo. Kao i ostale igre na ovoj prodavnici, igre su DRM-free i uz svaku dolazi digitalna verzija postera koji možete odštampati i okačiti na zid svoje sobe.

Doduše, kupovina neće biti baš neosetna po vaš novčanik. Igre su dostupne po pojedinačnoj ceni od 10 dolara, odnosno 20 ukoliko uzmete paket u kome su sve tri. To je poprilično novca za igre stare dve decenije ali, kao što kažu, nostalgija nema cenu.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top