PC

Armello uskoro dobija novi DLC i Xbox verziju

Potezna strategija odnosno digitalna društvena igra Armello je bila jedan od uspešnijih Kickstarter projekata, a dolazi iz daleke Australije. Studio League of Geeks već neko vreme sprema prvu ekspanziju za igru koju ćemo kroz par nedelja imati priliku da zaigramo.

The Usurpers je veliki DLC za igru koji će igračima dati na raspolaganje više opcija prilikom igranja pa tako svakom od četiri životinjska klana dodaje novog heroja:

  • Magna (vukovi), ratnica koja štitom odbija protivničke napade i više će odgovarati igračima koji vole agresivniji pristup
  • Elyssia (zečevi), za igrače koji se fokusiraju na ekonomiju i sa mogućnošću povećanja proizvodnja zlata od naselja
  • Ghor (medvedi), čarobnjak koji dobija bonuse u odnosu na broj okolnih šumskih polja
  • Sargon (pacovi), heroj sa balansiranim statistikama koji može da vidi koje će karte biti izvučen

 

DLC The Usurpers izlazi 30. avgusta i koštaće 10 evra. Istog dana osnovna igra dolazi na Xbox One po ceni do 20 evra.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top