PlayStation 4

Detaljniji pogled na PS4 slim konzolu i novi Dualshock 4 kontroler

Playstation 4 Slim konzolu od sada možemo smatrati realnom, iako Sony i dalje ništa zvanično ne otkriva o njoj niti daje izjave o brojnim ”curkanjima” na sve strane.

Ipak, nesumnjivi dokaz da konzola postoji dolazi od korisnika koji je već imaju i koriste. U unboxing videu možete da vidite šta sve dolazi uz konzolu i definitivno je potvrđen njen izgled sa nedavnih fotografija.

Sem promenjene konzole i Dualshock 4 kontroler je pretrpeo manje izmene. Konkretno, gornji deo touchpada je providan kako biste videli svetlo sa lightbar, a promenjene su i boje analognih palica i tastera iz crne u sivu. Sem promena kozmetičke prirode nema nikakvih novotarija na kontroleru tako da ne deluje kao da će Sony sa ovim uređajima želeti da forsira vlasnike postojećeg modela da pređu na manju konzolu.

Sony je inače za 7. septembar najavio konferenciju gde se očekuje da najave početak prodaje i cenu slim modela PS4 kao i moćnije izdanje kodnog imena Playstation 4  Neo.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top