PC

Bloodstained: Ritual of the Night tek 2018. godine

Ukoliko ste na Kickstarteru podržali igru Bloodstained, Koji Igarashi ima loše vesti za vas.

Ovaj duhovni naslednik slavne Castlevanie neće biti završen 2017. godine kako je najavljeno, već tek tokom prve polovine 2018. godine. Štaviše, Igarashi dovodi još jedan tim kako bi pomogao u razvoju igre što je objasnio u novom Development Update videu.

Bloodstained je imao vrlo uspešnu Kickstarter kampanju, prikupivši preko 5.5 miliona dolara. Iako su odlaganja u svetu Kickstarter projekata česta pojava, neverovatno je koliko će se promašiti prvobitni rok koji je trebalo da bude mart 2017. godine.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top