PC

Devil Daggers i Prison Architect u novom Humble Bundle

Humble Bundle se vratio svom ”redovnom programu” i u prodaju je pustio novi paket striktno indie naslova od kojih do sada skoro nijedan nismo viđali u paketima. Humble Jumbo Bundle 7 čak i nije naročito skup, a ima tri nivoa:

  • za 1 dolar dobijate: Devil Daggers, RollerCoaster Tycoon 2 Complete i Runestone Keeper
  • po prosečnoj ceni (BTA) od 5 dolara pored pomenutih igara dolaze i: Prison Architect, Stronghold Crusader 2 i Punch Club
  • za 10 dolara dolazi i early access za survival igru Miscreated

 

Od pomenutih igara Runestone Keeper i Prison Architect dolaze u dve kopije – kao Steam ključ i DRM free instalacija. Jumblo Bundle 7 traje naredne dve nedelje i možete ga kupiti na ovom linku. Posle prve nedelje biće dodato još igara u srednji nivo paketa, a svi koji se prijave na Humble newsletter dobijaju besplatne dodatke za igru Duelyst – 20 spirit orbova  paket Legendary kozmetičkih dodataka.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top