PC

Počela je jesenja rasprodaja na GOG-u

Ukoliko ste planirali da kupujete neke video igre ovog novembra, sada je prava prilika za to, jer je upravo startovala jesenja rasprodaja na Good Old Games (GOG) pod imenom The “Monstrous” Fall Sale.

Možete odmah preuzeti igru Little Big Adventure 2 besplatno za vašu GOG kolekciju u prvih 48 sati akcije, a naravno tu je i gomila ostalih naslova čije su regularne cene spuštene i do 90%. Svakog dana će pored već postojećih biti dodavani i novi naslovi na popustu, a prvog dana se ističu Witcher 3 GOTY edicija, koja ima 40% popusta, i Pillars of Eternity čija je cena oborena za 50%.

Tu je i standardna mini igra sa sakupljanjem iskustva radnjom određenih akcija ili kupovinom igara tokom rasprodaje, i sakupljanjem tog XP-a otvarate još besplatnih igara.

Nemamo šta još puno da vam dodamo, pravac na GOG i proverite da li je neka od igara koja vas interesuje na rasprodaji za male pare.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top