PLAY! ; PLAY! Zine

Demo za Prey stigao na XboxOne i PS4, za PC otkrivena zahtevnost

Pre nekoliko dana smo pričali o tome kako će svi korisnici XboxOne i PS4 konzole biti u mogućnosti da isprobaju parče ovog novog naslova koje nam stiže od Arkane Studios tima, kreatora Dishonored serijala. Taj dan je došao, tako da od danas možete i vi sami iz prve ruke da pogledate kako to izgleda i kako vam se dopada novi Prey.

Dok se budete muvali kroz Talos I i upijali ono što vam nudi igra, moći ćete da testirate kako funkioniše hacking skil, koji će vam, naravno, omogućiti pristup do tada nedostupnim podacima. Pored toga naučićete i “Leverage” skil kojim ćete sklanjati teške objekte sa puta i otrkivati neke tajne prolaze kroz početne delove igre. Isto tako Leverage se može pokazati koristan i u samoj borbi. Treći skil, repair, omogućiće vam da napredujete kroz nivoe popravljajući potrebne elemente za dalji nastavak.

Pored toga, postoji još par caka u demou koje će vam otkriti delove stanice koje bi možda neveštom oku i promakle, tako da držite oči otvorene kada nađete GLOO gun sa kojim možete dospeti u neke tajne prostorije. NPC-evi takođe postoje u demou, pa i njima možete pomoći i odraditi koji sidequest.

Što se tiče PC verzije, otkrivena je zahtevnost i ovaj put nije toliko strašna – a nadamo se da će biti i tačna, sobizrom da se Arkane prošle godine lepo opekao kada je izdao veoma loše optimizovani Dishonored 2 za PC.

Minimalna potrebna konfiguracija

Procesor: Intel i5-2400 / AMD FX-8320
Grafička karta: GTX 660 2GB / AMD Radeon 7850 2GB
Memory: 8GB

Preporučena potrebna konfiguracija:

Procesor: Intel i7-2600K / AMD FX-8350
Grafička karta: GTX 970 4GB / AMD R9 290 4GB
Memorija: 16GB

Kada igra bude zvanično izašla 5. maja, videćemo i koliko su ove stavke tačne. Do tada, pravac PS4 i XboxOne i probajte demo.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!