PC

Operacija “Hydra” stiže u Counter-Strike: Global Offensive

U narednih 18 nedelja CS:GO igrači će imati priliku da iskuse nova pravila na bojištima kroz Hidra operaciju(Operation Hydra). I najbolje od svega ovaj događaj će biti besplatan za sve koji poseduju igru.

Operacija Hidra donosi preokret u standardnim pravilima igre. Dolazi u tri moda: War Games, Wingman i Weapons Expert i svaki će biti različit i igraće se na 4  novih i  7 starih mapa. Wingman predstavlja 2 na 2 mečeve u kojima kao pobednici izlaze najbolji iz 16 partija, dok Weapons Expert predstavlja 5 na 5 u 30 partija, i u njemu je igračima dozvoljeno da kupe oružje samo jednom u meču. War Games kako samo ime govori donosi brojne vrste:

  • Heavy Assault Suit, gde se igra klasični bomb scenario ali su igrači opremljeni teškim oklopom, što donosi sasvim nov način igre
  • Headshots Only deathmatch u kome trenirate svoju preciznost, obzirom da jedino hitac u glavu rešava okršaj
  • Stab Stab Zap predstavlja borbu prsa u prsa noževima i Zeusom, ovaj mod će vas naelektrisati. Ove i ostale ratne igre su detaljnije prikazane ovde.

Naravno ako se odluči da platite 6$, dobijate nekoliko novih dizajna oružja, više iskustva za napredovanje i specijalnu kampanju koju možete igrati sa ortakom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top