PC

Jydge – nova cyberpunk pucačina

Jydge je nova cyberpunk pucačina iz ptičije perspektive (top-down) kreirana od strane 10tons Ltd. studija, koji je već radio sličnu igru u istom svetu, Neon Chrome.

U Jydgeu, koji nas odmah asocira na Sudiju Dreda (Judge Dredd), vi imate ulogu android policajca budućnosti koji zavodi red u megalopolisu Edenbirgu (Edenbyrg).Vašeg cyber policajca možete unapređivati na veliki broj načina.

“Koristite poboljšanja za šunjanje kako bi se tiho prikradali kroz senke. Pretvorite se u džina i razbacajte prestupnike. Smanjite se kako bi prošli kroz manje otvore. Ili kombinujte poboljšanja. Sve je na vama.”-kažu ljudi iz 10tons Ltd. studija.

Osim poboljšanja na samom heroju, možete birati i poboljšanja na oružju, kao i dronove koji vas prate. U igri ćete imati veliki broj primarnih i sekundarnih misija. Na primer, u primarnoj misiji je potrebno da eliminišete grupu razbojnika. Sekundarna misija je da nema civilnih žrtava, sve to završite za manje od 30 sekundi i da primarnu misiju završite, a da ne budete primećeni.

Jydge će izaći za PC, PlayStation 4 i Xbox One, u zadnjem kvartalu 2017. godine.

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top
%d bloggers like this: