PLAY! ; PLAY! Zine

Keystone, nova igra iz studija koji je stvorio Warframe

Keystone je besplatna igra koju nam sprema Digital Extremes, studio koji je kreirao Warframe. Biće to hibridni FPS sa elementima strategije pomoću špilova karata. Uskoro se očekuje početak zatvorene Bete. Ako ste zainteresovani, možete se prijaviti preko njihovog sajta.

“Dugoročan uspeh Warframea nam je omogućio da stvorimo tim unutar studija koji će raditi na potpuno drugačijem konceptu, a koji će nam pružiti isto zadovoljstvo kao prva igra. Keystone kreće od naših korena u FPS svetu i mešanja žanrova kao što smo radili u Warframeu. Verujemo da postoji prostor za širenje ideje o tome šta definiše dobar FPS i nadamo se da će igračka zajednica videti potencijal u našoj ideji”, izjavio je Šeldon Karter (Sheldon Carter), direktor  u Digital Extremes.

Igrači u Keystone igri putuju u “mutliverzum” sličan našem svetu iz sedamdetih godina prošlog veka, koji je predstavljen virtuelnom stonom igrom. Korišćenje unikatnih špilova karata vam omogućava specijalne bonuse, moći i oružja. Verujemo da će pozitivna iskustva iz Warframea biti pametno upotrebljena i u Keystoneu i da će to biti jedna nesvakidašnja pucačina.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!