PC

Cuphead je od danas dostupan za kupovinu

Nakon dugog perioda čekanja i odlaganja konačno je u prodavnice stigao Cuphead, animirani platformer inspirisan crtaćima iz tridesetih godina prošlog veka.

Po ceni od 20€, imate priliku da iskusite avanture Cupheada i Mugmena, bilo u singplejer ili u kooperativnom modu, sa tradicionalnim ručno rađenim animacijama i odličnom muzičkom podlogom.

Kroz brojne čudne svetove ćete se susretati sa raznim neprijateljima i bossovima, uz pomoć oružja i moćnih super poteza. Najbolje od svega je to što ovaj platformer nije preterano zahtevan, tako da u njemu mogu uživati čak i oni sa znatno starijim mašinama.

Cuphead nam donosi studio MDHR Entertainment, koji je tokom razvoja dobio veliku podršku od strane kompanije Majkrosoft, zbog čega ovu igru nećemo moći da zaigramo na Playstationu, već samo na računarima i Xbox One konzoli.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top