PC

Od autora Life is Strange i Vampyr stiže nam nova avantura – Twin Mirror!

Tek što je Vampyr izašao pre par dana, a studio Dontnod Entertainment nam već najavljuje novu igru, pod imenom Twin Mirror.

Dobili smo i prvi trejler, i po onome što vidimo u pitanju je još jedna narativna avantura slična Life is Strange serijalu, ali sa duhom istraživanja i detektivskog posla. U ulozi smo izvesnog Sema, koji dolazi u mesto Basswood, i nakon jedne noći pune crnih rupa budi se sa njegovom krvavom košuljom i pokušava da shvati šta se desilo.

Koliko vidimo iz trejlera, igra će imati i natprirodne elemente, baš kao i Life is Strane sa putovanjem kroz vreme, ali još nismo sigurni šta će to ovde tačno biti. Generalni utisak koji je trejler ostavio na nas je veoma pozitivan, tako da jedva čekamo da saznamo više detalja o igri.  Dontnod takođe paralelno radi i na nastavku Life is Strange, i nadamo se da postoje šanse da ćemo više o obe igre saznti na E3 festivalu, koji startuje sutra.

Izdavač igre će biti Bandai Namco, a datum izlaska je negde tokom 2019. godine.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top