PC

Xenonauts 2 ispunio cilj na Kickstarteru za manje od 24 časa

Kreatori Xenonautsa, studio Goldhawk Interactive, se u želji da izradi nastavak ove čuvene strateške simulacije okrenuo fanovima i zatražio je pomoć putem Kickstarter platforme.

Odziv fanova je bio i više nego pozitivan, jer se za manje od 24 časa ispunio cilj sa traženih 65,000 dolara i u trenutku pisanja ovog članka je prikupljeno 84,000$ a kampanja traje još 29 dana.

Xenonauts 2 poseduje sličan zaplet kao i original – odbraniti zemlju od vanzemaljske invazije – i sa dobro poznatom formulom klasičnih X-Com igara sa kraja prošlog veka. Igra nije direktni nastavak, već developeri ističu da se radi o osveženom i modernijem prikazu sličnih događaja.

Tražena suma na Kickstarteru nije preterano velika iz razloga što razvojni tim na igri radi već tri godine i ona je u kasnoj fazi razvoja. Xenonauts 2 bi se trebao pojaviti krajem ove godine za PC,  a trenutno je dostupna demo verzija koju svako može isprobati.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top