PC

Sudar imperija u Age of Empires 4 počinje 28. oktobra

Fanovi strategija iz Age of Empires serijala nakon odličnih remastera ranijih naslova, ove jeseni konačno dobijaju priliku da zaigraju dugo očekivani četvrti deo u serijalu.

Kao deo E3 2021 prezentacije, Microsoft je otkrio da će Age of Empires 4 dostupan za igranje postati od 28. oktobra na PC plaformama, a kao što se moglo i naslutiti, od prvog dana će biti dostupan pretplatnicima Xbox Game Pass servisa. Takođe, AoE 4 će biti dostupan i putem Steam platforme.

Age of Empires IV donosi dosta toga za stare i nove igrače. Dobar deo mehanika će biti prepoznatljiv dugogodišnjim fanovima serijala, dok se mogu očekivati i noviteti u upravljanju imperijom kroz vekove.

Na raspolaganju će biti čak 8 različitih civilizacija, sa 4 kampanja i 35 misija koje imaju utemeljenost sa realnom istorijom. Pošto smo u 2021. godini, ovu strategiju neće zaobići mulitplejer mod, i to za do 8 igrača. Što se dodatnih modova tiče, novajlije će imati priliku da se upuste u tutorijal i specijalni story mod.

Označite 28. oktobar u kalendarima, jer je ovo strategija na koju se i te kako čekalo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top