PLAY! ; PLAY! Zine

Tvorci Total War serijala rade na novoj pucačini iz prvog lica

Studio Creative Assembly je svetsku slavu stekao po legendarnom serijalu strategija Total War, koji je ove godine imao punoletstvo, odnosno slavi 18 godina postojanja.

Verovatno vas zbog toga malo čudi ovaj naslov, ali nas i ne čudi. Momci i devojke iz CA su već pokazali da i te kako imeju da naprave vrhunsku igru iz prvog lica. Govorimo o naravno o Alien: Isolation, koji je jedna od najboljih Alien igra svih vremena, i uopšte jedna od najboljih horor igara ikada, sa autentičnom Alien atmosferom, vizuelnim dizajnom u duhu originalnog Alien filma i vrhunskim AI ksenomorfa (Aliena).

Zato sa velikim interesovanjem primamo vest koja nam je stigla sa samog sajta kompanije, odnosno sa dela za zapošljavanje, gde nam ovaj studio najavljuje da radi na novom projektu “taktičke pucačine iz prvog lica”, i za potrebe toga traži umetnika za poziciju dizajnera korisničkog interfejsa igre.

Osim ovoga trenutno nemamo apsolutno nikakvih drugih detalja, osim da  se radi o novom IP (intelektulanom vlasništvu), tako da je nažalost pomisao da se radi o nastavku Alien: Isolation otpisana.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!