PC

Jedna od čudnijih igara sa E3, The Quiet Man, postala još misterioznija nakon izjave producenta igre

Tokom E3 konferencije kompanije Square Enix, prikazan je trejler za igru The Quiet Man, koji je brzo proglašen čak najčudnijim trejlerom tokom e3.

Na njemu vidimo kombinaciju pravih glumaca i scena iz igre, gde glavni protagonista, “tihi čovek”, ulazi u uličicu i prebija neke likove, bez bogzna kakvog povoda, osim što su verovatno nekakav ološ.

I to je bilo sve što smo tada videli od ove igre tada.

Danas je producent igre, Kensei Fujinaga, objavio jedno pismo gde pokušava da objasni filozofiju iza ove misteriozne igre. U tom pismu, on govori o tome da su rečni važne, ali da je važnije ono povezivanje ljudi koje ostvarujemo bez izgovorene reči.

Evo njegovog pisma u celom prevodu:

“Reči su zbilja neverovatne. One poseduju moć da promene svet. To se ne može poreći. Za mene lično, reči su jako dragocene i vredne. Ipak, verujem da smo mi, ljudi, sposobni da se povezujemo na načine koji nadmašju reči. Recimo, bebi je potreban samo jedan pogled u majčine oči da bi znala da je sigurna i voljena. U svetu koji obiluje morem reči koje se uzimaju zdravo za gotovo, ne mogu a da ne primetim da je ljudima često teško da shvate da takve konekcije bez reči postoje.

Reči oblikuju našu svest, tačno je. Neki bi čak rekli da su “reči život”. Ali šta ako odbacimo takav život? Šta ako nekako smo sposobni da razumemo jedni druge kroz drugačije veze, formirane od srca do srca, od duše do duše, i kada opet budemo mogli da pogledamo jedni druge u oči i uspostavimo veze, tako čiste i iskrene.

Ovaj koncept leži u osnovi The Quiet Man, osećaji koji ostaju nakon što su reči napuštene, osećaji koji se mogu preneti i bez reči. Nisu li ova osećanja ono što je zaista bitno u životu?”

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top