PC

Bethesda pravi Fallout: New California društvenu igru, ali neće dirati kreatore popularnog moda

Ljubitelji Fallouta verovatno su čuli za jedan od najvećih i najambiziocnijih modova za Fallout: New Vegas, Fallout: New California, koji se nekada zvao Fallout: Project Brazil.

U pitanju je potpuno nova kampanja, praktično cela jedna nova igra na kojoj radi grupa modera danonoćno kako bi projekat bio završen i bio najbolji mogući. U pitanju je zaista veoma ambiciozan projekat, koji uključuje i takve stvari kao što je glasovna gluma za nove dijaloge, snimanje potpuno novih audio fajlova za potrebe igre, pravljenje novih modela, potpuno novi svet i lokacije…

Nedavno je međutim i Bethesda  najavila da će njihova partnerska firma Fantasy Flight Games praviti dodatak za Fallout društvenu igru, koji će se zvati isto tako, Fallout: New California, što je izazvalo strah i užasnutost kod ovih modera da će im Bethesda prosto reći da moraju da gase projekat, projekat u koji su uložili pet godina svog života, i zato su objavili da će morati da krenu ubrzanim tempom da završavaju sve pre nego što im narede da ugase projekat.

Ipak, ova priča ima srećni kraj, jer je Bethesda stvarno ispala fer i korektna ovde, predstavnik se javio i rekao ovim momcima da nemaju šta da brinu, da oni smatraju da su moderi suštinski bitan deo njihovih igara i da će ih ostaviti da neometano rade na njihovom modu i da im žele svu sreću u daljem razvoju moda, što su zaista sjajne svesti i veoma lep potez Bethesde.

Šta više, u znak zahvalnosti sada su autori ovog moda počeli i da reklamiraju Fallout: New California društvenu igru, i traže od svojih fanova da “požele dobrodošlicu” novim komšijama.

Ukoliko još niste čuli za mod Fallout: New California, a fan ste Fallouta, pogledajte ispod trejler, da biste shvatili o koliko se ozbiljnim i velikom projektu radi, koji mi jedva čekamo da zaigramo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top