PC

Shadow of the Tomb Raider će imati New Game+ od samog početka

Za razliku od mnogih drugih igara koje su New Game+ dobijale u post-launch sadržaju, Shadow of the Tomb Raider će to imati od samog početka.

Kao i kod ostalih, New Game+ će postati dostupan tek nakon što se kompletira Shadow of the Tomb Raider iskustvo, a u novu igru igrači iz stare prenose sve skilove, oružja, opremu i odeću.

Po započinjanju New Game+, igrači mogu birati nova tri puta kojima će poći, na osnovu stila igranja, i to su Serpent Path koji odgovara onima koji vole da igraju stealth i eliminišu neprijatelje bez napravljenog zvuka, pa sledi Jaguar Path, gde je fokus na agilnosti tako što će Lara igrati ulogu okrutnog lovca, i Eagle Path, koji se zasniva na brzini i sakupljanju resursa.

Svaki od tih puteva predstavlja jedinstveno iskustvo koje donosi specijalne nagrade i oružja, bitna za sukob sa jačim neprijateljima.

Shadow of the Tomb Raider izlazi 14. septembra za PC, PS4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top