PLAY! ; PLAY! Zine

Battle Royale ekspanzija za Dying Light uskoro stiže na Early Access

Techland nije prestao sa izdavanjem besplatnog sadržaja za Dying Light, iako je dvojka već uveliko u pripremi, pa tako uskoro dobijamo samostalnu Battle Royale ekspanziju, nazvanu Bad Blood.

Bad Blood će od septembra biti dostupan putem Early Accessa na Steamu, gde će se tokom narednih meseci dalje razvijati u odnosu na povratne informacije igrača.

Ono što će možda razočarati mnoge je da ova ekspanzija tokom Early Accessa neće biti besplatna, već će biti dostupna samo kupcima Founders pakovanja, koje košta 20 dolara, a prelazak na f2p model će biti izvršen po izlasku iz EA faze.

Bad Blood za razliku od mnogih Battle Royale igara, svega 12 igrača smešta u svet prepun zombija koji moraju nalaziti opremu i oružja kako bi preživeli i dopreli do helikoptera za evakuaciju, što neće biti baš lako, zbog zombija i zbog ostalih igrača.

Pre dolaska na Early Access će se odigrati dva testa, jedan 25-26. avgusta i drugi 1-2. septembra, tokom kojih će priliku za igranje dobiti neki od igrača koji se prijave putem ovog linka.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!