Filmovi-Serije

Nakon Black Mirror epizode, nova Netflix interaktivna serija nas vodi u divljinu sa Ber Grilsom!

Do sada ste već sasvim sigurno imali priliku da odgledate  Black Mirror epizodu “Bandersnatch”, ili ste makar sasvim sigurno čuli o čemu se radi.

U pitanju je “izaberi svoju avanturu” tip interaktivnog filma, gde posmatrač filma ujedno i pravi izbore u ključnim trenucima i tako bira u kom će pravcu ići ono što gleda. Pre par dana iz Netflixa su najavili da planiraju dalje da ulažu u ovaj koncept, i danas saznajemo da ćemo već u aprilu imati prilike da uživamo u novim interaktivnim sadržajima, koji brišu granice između filma i video igre.

Naime, najavljen je serijal “You vs Wild”, sa legendarnim Ber Grilsom koji je na Diskoveri kanalu snimao popularni “Man vs Wild”. Ovde je obrt u tome što ćete vi kao posmatrač imati u rukama odluke koje će raditi Grils i samim tim vi ćete odlučiti da li će uspeti da dospe na sigurno ili ne.

Šou će imati osam epizoda, i planirano je da prva krene već za koju nedelju, odnosno 10. aprila. Kroz tih osam epizoda, Grils će prolaziti kroz različite ekstremne vremenske i geografske uslove, poput džungli, šuma, pustinja, planina i zaleđenih predela!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top