PC

World War 3 dobio giga apdejt koji donosi nove mape i dosta izmena u gejmpleju

World War 3 je imao dosta mlak start po pojavljivanju na Steam Early Accessu, gde igra nije htela ni da se pokrene, a sam ulazak u mečeve je bio izuzetno težak.

Studio, The Farm 51 nije odustao od igre već je u prethodnim mesecima naporno radio na donošenju ispravki bagova i poboljšanju performansi, a sada je predstavio i giga apdejt koji donosi novi sadržaj igračima.

Apdejt donosi dve nove mape, šumsku i zimsku, dva nova oružja i čak 4 nova vozila što značajno proširuje gejmplej i ponudu koju igrači imaju.

(tekst se nastavlja ispod)

Izmene u gejmpleju su takođe tu, spotting sistem je dobio dosta promena sa lakšim otkrivanjem bitnih stvari tokom borbe, komunikacija je dosta lakša, mesta za spawnovanje se sada mogu menjati zahvaljujući novom vozilu što je poprilično zanimljiva novina.

Uz sve to, World War 3 sada konačno ima i server browser, za lakše pronalaženje mečeva i specifičnih modova igranja.

Videćemo kako će World War 3 dalje napredovati kroz Early Access fazu i kako će izgledati kada se bude pojavila 1.0 verzija, a na osnovu ovih novina, mislimo da će to biti sjajna pucačina.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top