PC

Destiny 2 postaje f2p, prebacuje se sa B.neta na Steam i Stadia, i dobija novu veliku ekspanziju

Kada je studio Bungie raskinuo ugovor sa izdavačem Activision i pri tome uspeo da zadrži prava nad Destiny franšizom, insajderi su javili da se tog dana pilo i slavilo u prostorijama ovog devlopera.

Par meseci kasnije i vidimo da je Bungie samostalno uspeo da napravi gomilu velikih koraja. Pre svega, osnovna igra menja ime u Destiny 2: New Light.

Glavna novina je da će igra će uskoro postati f2p, odnosno pomenuta osnovna igra i sav sadržaj iz prve godine će postati potpuno besplatni za sve, dok se se kupovati samo ekspanzije, kao što je Forsaken. Ujedno, više neće postojati eskluzivni sadržaj za PS4 igrače, sada će svi imati pristup svemu.

Druga velika novina je da će se igra povući sa Battle.neta i da umesto toga stiže na Steam i Google Stadia. To će se desti negde oko jeseni ove godine i Battle.ner igrači će moći potpuno detaljno da sav svoj progres prenesu sa Bneta na Steam.

I treća velika novina koju smo danas čuli jeste najava nove velike, samostalne ekspanzije, koja nosi naziv Destiny 2: Shadowkeep.

Ekspanzija nas šalje na mesec, uključeni su Eris Morn i Hive, a novi Radi će se odigrati u Black Garden. Armor 2.0 će imati mnogo više modifikatora i drugih izmena statistike i generalno Bungie kaže da želi da produbi mehanike ovoga.

Ono što je sjajno i što ćete vaše pozicije moći da čuvate i prenosite preko svih platformi: Google Stadia, Xbox One, PS4 i Steam.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top