PC

Novi pogled na dugoočekivani treći nastavak Desperadosa

Jedna od igara čija nas je najava najviše obradovala prošle godine na Gamescom festivalu jeste svakako treći nastavak u čuvenom serijalu taktičke strategije smeštene na divljem zapadu – Desperados III.

Oduševljenje fanova je tu bilo sa razlogom, jer je poslednja igra, odnosno dvojka, izašla pre sada već 13 godina, odnosno 2006. godine, ali je THQ Nordic franšizu digao iz mrtvih i finansira studio nemački studio Mimimi Productions, koji radi na trećem delu.

Trejler pripremljen za E3 2019 nam u prvom delu pokazuje konceptualne crteže karaktera u igri, da bi nam drugi deo pokazao elemente gejmpleja. Igra je dolazak u moderno 3D okruženje, čini nam se, sasvim lepo podnela, i kadrovi koje smo imali prilike da vidimo izgledaju lepo i živopisno, ali gejmplej ne možemo da ocenjujemo ovako iseckano.

U svakom slučaju, držimo palčeve da igra ispadne kako treba, jer ovaj legendarni serijal to svakako zaslužuje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top