PlayStation 4

Iz Majkrosofta kažu: Nije to to bez Sonija na E3

Konferencijski deo E3 2019 je iza nas, i imali smo veoma uzbudljivih momenata, ali je naravno “pobedu” odneo Xbox stejdž, kada se na bini pojavio legendarni Kijanu Rivs da najavi izlazak igre Cyberpunk 2077.

Ovogodišnji E3 je, nažalost, i prvi u preko dvadeset godina dugoj istoriji festivala na kome nije učestovala kompanija Sony sa PlayStation konferencijom, nešto što je prosto bilo nezamislimo ranije. O njihovim razlozima za to možete pročitati više na ovom linku.

Iako je Microsoft ove godine imao sjajnu E3 prezentaciju, vođa Xbox odeljka, Fil Spenser, je izjavio da “nije to to” kada Sony nije tu i da bi želeo da i Sony se vrati sledeće godine, jer to šteti reputaciji festivala, kada tako veliki igrač izostane.

Smatra da je E3 i dalje veoma relevantan kada je gejming industrija u pitanju, jer je to vreme kad su sve oči ljubitelja video igara uprte u jedno mesto i zbog toga smatra da je veoma važno da se ta tradicija nastavi i da veruje da će se Sony vratiti narednih godina.

Mi moramo reći da se slažemo sa Filom, jer je nekako E3 uvek imao taj šmek toga “šta će velika trojka da najavi” i ko će biti “pobednik”, a sad bez Soniija, tak takmičarski momenat je jednostavno izostao.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top