Filmovi-Serije

U izradi je serija koja govori o nastanku Doom serijala

Ovih dana sve vrvi od objava da mnoge video igre prelaze u televizijski format, poput serijala Myst, koji čak dobija i rijaliti emisiju.

Tom rastućem trendu se sada pridružuje i kultna pucačina Doom. U izradi je serija koja neće pratiti Doom Slayera, već će se fokusirati na njegov nastanak.

Serija će biti bazirana na knjizi Masters of Doom, koja govori o razvojnom putu prve igre u ovom serijalu i o preprekama sa kojima su se susreli Džon Romero i Džon Karmak.

Iza Doom serije stoje braća Džejms i Dejv Franko kao producenti, i Tom Bisel, pisac iza igara Gears of War 4 i Uncharted 4.

USA Network je naručio kreiranje ove serije i prvo želi da vidi kako će se pilot epizoda pokazati, a mi jedva čekamo da pogledamo i da vidimo ko će igrati čuvenog Romera.

Podsećamo i da je nedavno završeno snimanje serije The Witcher, koja bi trebalo da se pojavi na jesen ove godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top