PC

Nove fotografije otkrivaju dodatne detalje o osveženom izgledu Steam platforme

O potpunom redizajnu Steam platforme se govori već jako dugo vremena i igrači su sa nestrpljenjem čekali na nove detalje već mesecima.

SteamDB je prošle nedelje otkrio nekoliko fotografija koje su otkrile taj novi dizajn i izgled library odeljka na platformi, što je većina opisala kao veoma osvežavajuće.

Sada smo i zvanično dobili još fotografija od samih ljudi koji rade na dizajnu. Slike potvrđuju dizajn koji je otkrio SteamDB i otkrivaju kakav će biti raspored igara pri pretraživanju u biblioteci, a možemo videti i kako će izgledati stranice igara.

To nije sve, sa slikama je izdato i uputstvo kakve su fotografije potrebne za maksimiziranje izgleda prodavnice, što znači da je početak prvog talasa testiranja svega par nedelja daleko.

Iako se trenutno radi samo o library segmentu, lepo je videti da Steam dobija redizajn koji izgleda dosta pregledno i lako za upotrebu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top