Filmovi-Serije

Cuphead će zapravo postati crtani film

Verovatno jedna od najboljih indie naslova koji se pojavio 2017. godine jeste simpatični platformer Cuphead.

Igru karakteeriše 2D vizuelni stil, animacije, kolorit i dizajn karaktera u duhu crtanih filmova iz 30-ih godina prošlog veka. Uz to i jako zabavan, izazovan i za neke nepremostivmo težak gejmplej.

Ovaj simpatičan naslov će sada zapravo postati ono po čemu je inspirisano njegovo stvaranje – crtani film! Još jednom Netflix uskače u priču i nastavlja da adaptiranjem video igara u igrane/animirane serije.

Zvaće se jednostavno The Cuphead Show, i pratiće dvoje glavnih karaktera, Cuphead and Mugman, kroz njihove avanture na Inkwell ostrvu ii njegovom bogato bizarnom svetu.

Autori kažu da neće biti klasični “dečiji crtani” i da će se baviti sličnim temama koje smo imali prilike da vidimo i u samoj igri. Seriju animiraju i produciraju Netflix i King Features Syndicate, studio poznat po tome što drži licence za mnoge klasike crtanih filmova, kao što je čuveni mornar Popaj.

Za sada još uvek nemamo drugih informacija, pa ni onih o datumu izlaska.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top