PC

Otkriveno još detalja za novu Stronghold igru

Na ovogodišnjem E3 sajmu smo imali prilike da vidimo gomilu novih igara, a fanove strategija u realnom vremenu je najviše obradovala najava nove Stronghold igre.

Nova igra, Stronghold: Warlords nas vodi na Daleki istok, a razvojni tim iz studija Firefly je otkrio da nas pored novog terena očekuje i gomila novih mehanika i odlična kampanja.

Developeri su sada odlučili da sa fanovima podele još detalja kroz video dnevnike. Otkriveno je kako će svet u igri funkcionisati, koje će sve karakteristike krasiti trupe i vojskovođe, kao i od kakve su važnosti zidine građevina.

Prikazan je i pre-alpha gejmplej u kojem nam se dosta dopao novi sistem borbe, gde će se vojnici boriti udruženim snagama protiv neprijatelja.

Video je jako informativan i predlažemo da ga pogledate, a ujedno bacite pogled i na ostale klipove koji su vezani za Warlords.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top