PC

Na Steamu sada možete da obeležite igre koje posedujete na drugim platformama

Steam lagano, ali sigurno, nastavlja da uvodi novitete i promene u kvalitetu onoga što ova veoma razvijena platforma već i inače pruža korisnicima, kako igračima, tako i developerima koji plasiraju svoje igre preko nje.

Recimo, beta testiranje novo klijenta kreće uskoro, pre par nedelja je predstavljen Steam Labs, a ovih dana smo imali priliku da vidimo i uvođenje reda u Workshop, kao i segmentu sa nadolazećim igrama.

To su samo neke od novina iz 2019. godine, a danas se pojavila i jedna mala, ali veoma korisna stvar. Naime, tamo gde ste do sada štiklirali da ignorišete neku igru, sad imate i opciju “Igrana na drugoj platformi”, odnosnod a neku igru obeležite kao nešto što posedujete negde drugde.

Kada ovo štiklirate, Steam vam je više neće nuditi u prodaji, ali će vam nuditi slične igre jer zna da tu igru posedujete i da vas takav tip igara interesuje, što je svakako veoma korisna stvar za osobe koje se igraju na raznolikim platformama, kao što su GOG, Epic ili pak konzole.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top