Mobile

I Google Play najavio pretplatnički servis, nudi preko 350 igara za 2$

Ono što smo i očekivali da će biti Guglov naredni potez se sada ostvarilo – Google Play prodavnica je dobila pretplatnički servis.

Nazvan Google Play Pass, ovaj servis predstavlja odgovor na Apple Arcade koji je pre nekoliko dana počeo sa radom i donosi gomilu igara i ekskluziva korisnicima iOS uređaja.

Google Play Pass za Android uređaje u ponudi ima preko 350 igara, ali i aplikacija, što je važno napomenuti, kao i de je odnos 2:1 za igre. Kao dodatnu pogodnost, nudi gejming bez reklama i bez mikrotransakcija, što znači da će i sav dodatni sadržaj koje igre i aplikacije poseduju biti takođe besplatan.

U naporima da se pokaže što primamljiviji korisnicima i u tome da je bolji od jabučastog suparnika, ovaj pretplatnički servis dolazi sa cenom od svega 2 dolara mesečno tokom prve godine pretplate, a još bolje je što imate priliku da tokom 10 dana potpuno besplatno uživate u sadržaju koji ovaj servis nudi.

Google Play Pass će uskoro početi sa radom i moramo priznati da jedva čekamo da vidimo kako će se pokazati u praksi, pošto je cena i ponuda igara izuzetno primamljiva.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top