PC

Novi apdejt za No Man’s Sky donosi bolje VR iskustvo i pregršt drugih poboljšanja

Studio Hello Games nije odustao od No Man’s Sky i kada je igra bila u užasnoj poziciji i bez igrača, već je uspeo da je kroz dodavanje sadržaja i ispravki vrati na pravi put i povrati poverenje fanova.

No Man’s Sky je ovog leta dobio najveći dodatak, simbolično nazvan Beyond, ali razvojni tim nije prestao sa radom. Tako smo sada dobili novi apdejt koji je fokusiran pre svega na ispravke performansi, kao i na pripremu terena za nešto veće.

Najznačajnije ispravke se ogledaju u znatno većem kvalitetu prikaza pri igranju sa VR uređajem, pre svega sa PSVR, a dobili smo i rebalans nagrada za misije, novu kastomizaciju i još dosta toga.

Otkriveno je da će uskoro biti pokrenut veliki događaj u kojem igrači mogu zajedno učestvovati i kroz koji će osvajati brojne nagrade, ali će više detalja biti naknadno otkriveno.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top