Nintendo Switch

Delenje napretka u Civilization VI moguće između svih platformi, osim PS4

civilization-6-baths

Šesti nastavak u poznatom serijalu Civilization strategija već par godina unazad oduševljava igrače na PC-u, a od 2018. i na Switchu, dok su oni sa PS4 i Xbox One konzolama nekako ostali izostavljeni.

To više nije slučaj, jer je Firaxis najavio dolazak Civilization VI za ove konzole i to već narednog meseca, 22. novembra.

Igra će sa sobom doneti i par besplatnih paketa sadržaja, dok će se određeni, poput Rise & Fall dodatno naplaćivati.

Igrače je više zanimalo da li će moći da svoj napredak dele između platformi, kao i da li je moguće međuplatformsko multiplejer igranje.

Nažalost, od razvojnog tima je stigla objava da međuplatformskog igranja neće biti, dok će čuvanje igara biti moguće između svih platformi osim kod Playstation 4.

Tačan razlog za izostanak ove funkcije nije poznat igračima, ali verujemo da je to zato što je tek nedavno cross-play omogućen svim developerima. Nadamo se da će u budućem periodu deljenje napretka biti omogućeno i na PS4 konzoli.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top