PC

Novi apdejt za Minecraft Bedrock ediciju donosi novi kreator karatera i gomilu drugih novina

Bedrock edicija izuzetno popularne igre Minecraft je dobila najnoviji apdejt, sa kojim su igrači dobili dosta novog sadržaja.

Jedna od glavnih novina jeste opširni kreator karaktera, koji predstavlja veliki korak napred u odnosu na zastareli i ograničeni kreator koji je postojao ranije. Sada je moguće menjati oblik tela avatara, menjati boju, frizuru, oči, usta i slično, a ujedno imate opciju da odaberete neke unapred kreirane avatare

Igrači će dalje moći da produbljuju svoj izgled u igri pomoću preko 100 dodataka za kastomizaciju koji su nedavno dodati u igru, a tu su razne novine vezane za floru i faunu.

Poput lisice koja biom tajgi čini još bogatijim, za šta su igrači i glasali. Lisice se ponašaju kao i u stvarno životu, što znači da su aktivne noću i da od njih morate čuvati svoju živinu. Takođe, moguće je i pripitomiti ovu životinju, ako je nahranite slatkim bobicama(Sweet Berries).

Šta je još novo, možete pogledati na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top