PC

Treća popularna Twitch persona prelazi na Mixer – King Gothalion

Nastavlja se prelazak popularnih lica sa Twitch platforme na Majkrosoftov striming servis Mixer, radi uživanja u brojnim povlasticama i većoj slobodi, ali i da se nelažemo – i masnim čekovima sa barem šest, a verovatno i sedam cifara u dolarskoj valuti.

Twitch je već pretrpeo teške udarce sa prelaskom Ninje, koji je uživao najveću popularnost u istoriji strimovanja, te ogroman broj gledalaca, i čija je popularnost odavno ušla u mejnstrim vode svetske pop kulture.

A nedavno, i Shrouda je Majkrosoft uspeo da uzme za sebe, drugog veoma popularnog Twitch strimera.

A sada, još jedan popularni strimer – Kori “King Gothalion” Majkl – koji se proslavio igranjem Destiny igara, započinje ekskluzivno strimovanje na Mixeru.

Kao i kod Ninje i Shrouda, njegov nalog sa preko milion pratilaca na Twitchu prestaje sa radom i svi će moći da ga prate samo putem Mixera, gde je već sada, za jako kratko vreme, prikupio gotovo 27 000 pratilaca.

Videćemo kako će se ova taktika pokazati kroz nekoliko meseci, i da li će Twitch imati problema, a Mixer preuzeti tron kao najpopularnija platforma.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top