PC

Studio Daedalic Entertainment radi na The Lord of the Rings: Gollum

Nakon Shadow of Mordor i Shadow of War, izgledalo je da je fanovima jedino preostalo da sačekaju da Amazon istupi sa svojom novom Lord of the Rings igrom koja će biti MMO prirode.

Na svu sreću, to ipak nije jedina igra koja nastaje po uzoru na događaje iz Tolkinove Srednje zemlje, pošto studio Daedalic Entertainment uveliko radi na jednom takvom ostvarenju.

Pun naziv igre je The Lord of the Rings: Gollum, i ona će se baviti upravo istoimenim čudnovatim stvorenjem kojeg je zavela moć prstena. U igri ćemo pratiti Goluma baš onakvog kakvog ga je sam Tolkin zamislio, i čitav svet će biti kreirano po uzoru na skice ovog pisca.

Daedalic Entertainment igru opisuje kao akcionu avanturu sa stealth elementima, a otkriveno je i da će postojati neke potpuno jedinstvene mehanike, pre svega vezane za podeljenu ličnost ovog karaktera i borbu između dobra i zla.

The Lord of the Rings je spominjan i tokom prethodne godine, ali je sada zvanično potvrđen sa novim izdanjem časopisa Edge, u kojem će biti otkriveno još više detalja o novoj igri.

Daedalic Entertainment iza sebe ima veliki broj point-and-click avantura koje odišu zanimljivim stilom i animacijama, pa isto možemo očekivati i za ovaj naslov koji se treba pojaviti negde tokom 2021. godine za PC i konzole naredne generacije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top