PC

Arma 3 je besplatna za igranje na Steamu do kraja vikenda

arma 3

Ako ste se uželeli igranja realistične pucačine a u vlasništvu nemate nijedan naslov takvog tipa, onda će vas obradovati vest da je fantastična Arma III besplatna za igranje od sada pa tokom celog predstojećeg vikenda.

Tokom ovog promotivnog perioda, koji traje do 19. januara, imaćete pristup svom sadržaju i svim mapama u igri, kao i tek izdatoj Apex ekspanziji, koja sa sobom nosi singlplejer i kooperativnu kampanju.

Pored tog sadržaja, Arma 3 u ponudi ima i ogroman broj različitih modova, DLC dodataka i mnoštvo besplatnog sadržaja iza kojeg stoji izuzetno aktivna zajednica igrača.

Ako vam se igra dopadne, tokom istog perioda je možete kupiti po 70% nižoj ceni, odnosno za svega 8,39€, umesto standardnih 28.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top