PlayStation 4

Nova Kingdom Hearts igra će se uskoro pojaviti

Prošlu zimu je fanovima Kingdom Hearts serijala ulepšao dolazak trećeg dela, i to nakon gotovo 14. godina od izlaska dvojke.

Mnogi fanovi su se nakon prelaska igre već spremali na dugačak period čekanja do dolaska nove igre, ali izgleda da to neće biti slučaj kao sa prethodnicim naslovima.

Kompanija Square Enix je otkrila da je sada još dva tima, pored onih koji rade na KH3 i KH Union, zaduženo za rad na Kingdom Hearts franšizi i budućim igrama, što će znatno ubrzati proces razvoja i kreiranja što boljeg iskustva.

Podela na dva tima će uskoro pokazati svoju dobrobit, pošto nas dolazak nove Kingdom Hearts igre očekuje dosta ranije. Nije poznato o kojoj je igri reč i šta će ona doneti fanovima, ali je logično da se ne radi o četvrtom nastavku, za koji je izjavljeno da je već u ranim fazama produkcije.

Nova igra koja će uskoro biti najavljena je verovatno neki spin-off naslov koji donosi drugačiji tok i potencijalno nove junake, a ono što će se pojaviti pre toga jeste Re Mind dodatak za Kingdom Hearts 3 koji stiže 23. januara za PS4 konzole.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top